Om Akon

akon logo

 square facebook 128x128linkedin 128x128

Om AKON AS

 

Mission

AKON er et konsulenthus, som skaber værdi for kunderne ved at knytte virksomhedens forretning og medarbejdernes trivsel sammen. Vi sammentænker i vores rådgivning både opgavens, organisationens, gruppens og individets behov, og har fokus på at drive forretning med hjertet.
Vi har også fokus på hvordan virksomhedernes udfordringer kan vendes til udviklingspotentialer. Det betyder at vi arbejder udviklingsorienteret med de problemstillinger vores kunder kommer med.
Vi er et markant konsulenthus i det geografiske område af Region Midtjylland. Vi beskæftiger os med arbejdsmiljø, ledelse & organisation og forretningsudvikling. Vi tror på vækst via relationer og netværk. Det betyder at vi danner netværk både til og med kunder og samarbejdspartnere og hjælper dem med at danne deres netværk.

 

Vision

Vi vil være den fortrukne partner til at knytte din virksomheds forretning sammen med medarbejderens trivsel.
AKON vil fremadrettet arbejde mere intensivt på at få kunderne til forstå og fokusere på ideen og udbyttet ved at kombinerer trivsel med forretning. AKON vil opnå dette via kompetenceudvikling af medarbejderne og have et skarpt fokus på kunde relationen. Forudsætningen for dette er tillid og anerkendelse af medarbejderne og et fokus på rummelighed og ordentlighed.

 

Bestyrelse

AKON AS ejes af Nordvestjysk Arbejdsmiljøfond.

Lars Fridberg, InnovationsDesign - UCH, formand.

Michael Rahbæk

Lisa Mortensen, ACTONA Company A/S.

 

Direktionen for AKON AS

Ingrid Brunebjerg, Administrerende direktør.

 

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

 

Åbningstider

mandag-torsdag
kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

 

etiskkodeks

 

 codeofcare logo

pnlogo

 

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere