job og Krop

Akon A/S knytter virksomhedens forretning sammen med medarbejderens trivsel

 Link til FacebookLink til Linkedin

Job og krop

 

En veltrænet krop er bedre end en utrænet, når du er på job. Og så er det lige meget, om vi taler om et fysisk eller et stillestående arbejde. Til gengæld er der ikke garanti for, at din veltrænede krop sikrer dig et langt arbejdsliv uden gener eller smerter. Dét afhænger nemlig fuldstændig af arbejdets karakter og arbejdspladsens indretning.

Hos AKON har vi stor erfaring i, hvordan du og kollegerne kan indrette arbejdspladsen optimalt, så ergonomi, sundhed og trivsel kommer i højsædet. Vi kan lære og instruere dig i gode arbejdsstillinger og arbejdsbevægelser. Du kan også lære om variationsmuligheder, tekniske hjælpemidler, sikkerhedskultur og meget, meget mere.

 

Trivsel og effektivitet

Trivsel og effektivitet på arbejdspladsen er afhængig af, at de ydre og indre forhold for dig som medarbejder passer sammen. Det vil sige, at job og krop fungerer i et positivt samspil. AKON har ofte ageret katalysator, når arbejdspladser formulerer en ny politik for arbejdsmiljøet. De inddrager os, hvis de for eksempel ønsker at gennemføre pausegymnastik eller styrketræning som en del af dagligdagen på arbejdspladsen. I den anden ende af skalaen kan du få en hel individuel vejledning af vore rådgivere.

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

 

Åbningstider

mandag-torsdag
kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

 

etiskkodeks

 

 Link til Code of Care

pnlogo

 

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere